Shows

Tabel magic is de meest interactieve vorm van entertainment en momenteel bijzonder populair. Inzetbaar voor kleine en grote gezelschappen. Peter zal zich mobiel tussen uw gasten begeven en face to face zijn trucs laten zien. Bij elke tafel zal humor, verbazing, vingervlugheid, onbegrijpelijke trucs en vooral interactie met uw gasten een grote rol spelen.
Peter en Ronald kunnen in Nederland gezien worden als de grondleggers voor het Duo-goochelen. Onder het motto; wat is er erger dan een een goochelaar aan je tafel.....? Juist, twee goochelaars aan je tafel! Wat aan de ene kant verdwijnt, verschijnt weer aan de andere kant en 4 handen blijven onnavolgbaar bewegen en mensen verbazen! Ronald en Peter weten als geen ander wat entertainen is en zorgen voor een geweldige sfeer bij het publiek, of men elkaar nu kent of niet! Ook op het podium zijn deze Masters of Magic helemaal thuis en brengen zij in een show van 30 of 50 min de mensen aan het lachen en verbazen. Humor en interactie zijn de hoofdingredienten van deze show!
Leer goochelen van Peter Vogel! Schuilt er onder uw kennissen of personeel magisch talent? Dan is deze workshop goochelen de uitgelezen kans! Hij verzorgt workshops waarbij een aantal enerverende trucs uitgelegd, geoefend en uitgevoerd zullen worden. Vooral samenwerking, hilariteit en gezelligheid staan hierbij hoog in het vaandel.
Zoekt u een professionele zakkenroller? Dan bent u bij Peter op het goede adres! Hij is vingervlug en weet met perfecte afleiding nagenoeg iedereen slim en snel af te zijn. Horloges, portefeuilles, ...niets is voor Peter te gek! Ervaar het zelf met uw gasten! Hilariteit alom! Zakkenrollen is een vorm van entertainment die alleen in combinatie met goochelen te verwezenlijken is.